keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Viimeisiä tokoja viedään

Lauantaina jälkikoe ja sunnuntaina tokon piirinmestikset - jaiks! (Ja mitä me aiomme treenata? No paimennusta tietenkin?) Treeniaikaa on tosiaan rajallisesti, joten maanantain HAU:n tokot taisivat jäädä kenraalitokoiksi:

Paikallaolot sujuivat hyvin. Erika liikkuroi meille kisamaista eeveeällää, ja setin lopuksi huomasin, että palkattomuus on hienossa kondiksessa! Mua ei stressaa, koiraa ei stressaa ja ennen kaikkea suoritukset ovat samanlaisia kuin palkan kanssa. Bordercollie <3

  • Hyppynouto oli luovutukseen saakka siisti. Ihan itse sen mokasin, kun en ottanut kapulasta hyvin kiinni ennen irrotuskäskyä ---> kapula tipahti maahan ja Sätkä hypähti taaksepäin.
  • Luoksetulossa Sätkä teki virheen (???!?!). Siis ihan oikeasti. Se nimittäin kääntyi katsomaan sivulle juuri ennen mun käsimerkkiä ja juoksi läpi. Aijai, uusintayrityksellä tytsi olikin sitten skarpimpi ;)
  • Zetan asennot olivat ihan huippuja, mutta seuraaminen oli aivan kamalaa keulimista ja valumista. Puutuin tähän jonkin verran, mutta Purina-seuruu on mitä on.
  • Ohjattu oli muuten älyttömän hieno, mutta Sätkä puraisi kapulaa juuri ennen luovutusta ---> kielto ja uusi luovutusyritys.
  • Tunnari (melkein) onnistui! Sätkä toi kyllä oman, mutta suu taisi moikata paria muutakin matkalla.
  • Kaukoissa otin ylipitkän matkan. Ja ääääääh, kun Sätkä keskittyi huonosti! Sillä oli ihan muut mielessä, ja painonsiirto m-s-vaihdossa ei tahtonut onnistua millään. Pallon se kuitenkin sai heti, kun suostui sen suorittamaan, ja rallattelun jälkeen jumpattiin vielä lähietäisyydeltä.
Ennen koetta aion vielä treenata noita noutojen luovutuksia, joihin on kehittynyt jännitysvamma. Muuten kaikki saa jäädä, tulee mitä tulee. Tärkeintä on kiva fiilis kehässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti