perjantai 11. heinäkuuta 2014

Tokokenraaleja

Sätkä korkkaa ensi lauantaina eeveeällän. Jaiks! Ihan emme ole vielä valmiita ykköstulosta tavoittelemaan, mutta eipä kai siitä haittaakaan ole, että käydään tekemässä taitotsekkiä.

Viime perjantaina käytiin Tiian ja Ruutin&Gavan kanssa tokoilemassa. Aloitimme paikallaoloilla, joista Sätkä suoriutui hyvin, vaikka paikkamakuun aikana pojat potkivat palloa vieressä. Sätkä ei reagoinut Tiian lukuisiin "maahan"-käskyihin, mutta "sivu"-käskyjä oli vaikeampi olla huomioimatta. Sitten teimme liikkuroituna ja kisamaisesti ohjatun, ruudun ja kaukot. Ohjatussa jouduin kerran kieltämään & kutsumaan takaisin, uudella yrittämällä Sätkis teki hyvin. Ruutuun Sätkä meni matkalla olleista häiriömerkeistä huolimatta hyvin, mutta stoppikäskystä se ennakoi maahanmenoa. Nostin ylös ja kehuin, jonka jälkeen uusi yritys ja palkka, kun jäi itse seisomaan. Kaukot kusivat huolella, sillä vaihdot eivät onnistuneen läheltä eivätkä kaukaa. Huoh. En muista teimmekö muita treenijuttuja, mutta ainakin Sätkä sai lopuksi pyöriä kentällä ihanan Gava-vauvan kanssa. Leikiksi ei sitä Sätkän osalta voinut kutsua, mutta kyllä ruotsalainen ruotsalaisen tuntee ;) Tiia otti kuviakin:

Sinne män ruotsalaiset.


On sillä ainakin matkaavoittava askel!

Maanantaina sitten HAUn tokoihin, paikalla meidän lisäksi Veera ja Pirjo. Sätkis teki yhden näpsäkän ruudun alkuosan (palkkasin, kun ei ennakoinut maahanmenoa), yhden näpsäkän käskytyshämyn (makasi ruudussa, mä käppäilin kisamaisesti ja liikkuri huuteli "käsky"jä, palkkasin lopuksi kun ei ennakoinut sivulletuloa), pari näpsäkkää merkkiä (palkkasin suoraan merkistä kerran ruudun jälkeen ja kerran ohjatun jälkeen), kaksi näpsäkkää ohjattua (molemmat suunnat onnistuivat ilman kommervenkkejä, juhuu!!), huonoja tunnareita (taas se lähmi, vika oli ok) ja vaikeita käskytyshäiriöitä (Veera käski vieressä maahan ja sivulle, ja ai että kun Sätkän oli vaikea olla kuuntelematta, sen verran tiiviisti painautui nokka kiinni mun kämmeneen :D).

Sätkis on joutunut taas tiukkaan kuriin. Haahuilut ovat lisääntyneet, joten olemme palanneet siihen sääntöön, että jos Sätkä ei ekalla käskyllä tule sivulle/luokse/nosta kontaktia, joutuu se samoin tein autoon jäähylle. Tämä toimii yhä tosi kivasti, sillä päästyään autosta Sätkä yrittää aina tosi kovasti ja pörrää ympärillä.

Ps. Vähän jo jännittää! Eeveeällä, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti