perjantai 6. kesäkuuta 2014

Eeveeäl-tokoa & vuoden ekat paimennukset

Kaikki kuvat by Tiia Hämäläinen.

Päivällä pyörähdettiin Espoossa Tiian & Miian kanssa treenaamassa. Aloitimme paikkaistumisella, joka sujui hyvin. Myös paikkamakuu oli lähes täydellinen (kaikki kolme ohjaajaa kävivät piilosta kiertämässä koiria), mutta juuri ennen perusasentoja kentän laidalla ollut Rasmus nousi haukkumaan kentälle tulijoita ---> Ruuti lähti rivistä haukkumaan, ja lopulta Sätkäkin sortui nousemaan. Uudella lähestymisellä ok.

Sätkä teki tunnaria kiihdyts-rauhoitus-taktiikalla eli maalinkierron kautta. Odotin sitä taas kapuloilla, jossa tökkäsin namia nokkaan hokien "rauhassa". Näitä joku neljä toistoa. Sitten liikkuroitua eeveeällää. Ohjattu nouto tuotti vaikeuksia, kun Sätkä yritti useaan kertaan lähteä keskikapulalle. Kielsin näistä aika voimakkaasti, ja loppuun saatiin kaksi onnistunutta noutoa. Zetassa ongelmaa tuotti yllättäen ekana vuorossa ollut istuminen, joka onnistui vasta kolmannella yrittämällä. Loppuosa sujui hyvin. Seuraaminen oli aikas kivaa, vaikka Sätkä alkuun edistikin.

Tauon jälkeen aloitettiin kaukoilla, joissa Sätkä tuli vähän eteen s-i-vaihdossa ja tarvitsi kaksoiskäskyn m-i-vaihtoon, ne tyypilliset ongelmat siis. Luoksetulon stopit olivat mun makuun vähän löysät, mutta näitä en olekaan pitkään aikaan treenannut. Ruudun löytyminen tuotti vaikeuksia, kun se oli kehänauha-tötteröhärpäkkeen vieressä. Lopulta Sätkällä kuitenkin sytti lamppu ---> palkkasin kun ei ennakoinut maahanmenoa.

Ihan lopuksi otin vielä omia aikojani metallinnoutoa, jossa Sätkältä puuttui potku. Ihan ihme juttu, mutta eipä kai näistä yhden kerran kömmähdyksistä kannata huolestua :) Kaiken kaikkiaan EVL on siis ihan kivalla mallilla, myö tarvitaan vain rutiinia ja pientä hiomista.


Aina ei huvita tuoda...
...joten sitten vähän hetsataan...
...jonka jälkeen asenne onkin toinen!
Sitten tuodaan...
...ja päästään leikkimään MS:llä!

Illalla ajeltiin Päivin luokse paimentamaan. Sätkä teki kaksi kierrosta pyöröaitauksessa, ja mä olin ihan yhtä pihalla kuin ennenkin. Varsinkin tokalla kiekalla Sätkä oli kuitenkin tosi kiva, teki pulleita flänkkejä eikä kuumunut. Vaikeissa tilanteissa se kyllä vähän syöksyili, ja lopettaminen tuotti vaikeuksia :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti