torstai 3. huhtikuuta 2014

Agikisat ja alkuviikon treenit

Lauantaina Sanna kisasi Sätkän kanssa kolme starttia ykkösissä Kirkkiksellä. Kaksikon menoa oli ilo katsella, vaikka mun polvet tutisivat pahemmin kuin jos olisin itse ollut ohjaksissa. Radoilta 3x HYL, mutta varsinkin eka ja vika rata olivat erittäin sujuvia! Noita kahta katsoisi lisääkin ;)

Maanantaina tokoilimme HAU:n riveissä. Paikkamakuu ja -istuminen sujuivat Sätkältä ongelmitta. PK-hyppyä treenasimme perussarjan avulla, idean tajuttuaan Sätkä ponnaili ihan kivasti. Metrinen kyllä jännitti, vaikka 95cm ei :D Tunnari oli hiukan katastrofaalinen, kun Sätkä sekoili taas suunsa kanssa. Usean yrityksen jälkeen se onneksi teki yhden perfect toiston. Seuraamisen stamina on parantunut huimasti, mutta paikka on taas valahtanut turhan eteen - ei se paha ole, mutta ei myöskään täydellinen. Sätkä kokeili myös Veeran kanssa seuraamista (viestiä ajatellen), ja siinä se painoi vielä röyhkeämmin. Nyt kuitenkin tykkään ilmeestä. Paikkamakuu sujui myös Rinnan tehdessä vieressä luoksetuloa!

Tiistaina sitten eskarihuippis. Siitä ei mitään kummempaa sanottavaa kuin että Sätkän kanssa pitäisi olla enemmän "perkelettä", jotta se malttaisi jarruttaa. Sanna&Sätkä tekivät lopuksi lähes puhtaan radan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti