torstai 6. maaliskuuta 2014

Jälki-intoa Haltialassa

Mariian, Selman ja koirien kanssa Haltialassa. Sätkä sai ajaa kaksi jälkeä, joista toisen Selma käppäili pellolle ja toisen Mariia metsään. Peltojälki meni ihan plörinäksi, koska joku mies käveli koko ekan suoran jäljen päältä, jee... Sätkä ei tainnut oikein missään vaiheessa edes kiinnittyä jälkeen, ja pyörimisen päätteeksi naksautin liinan irti ja totesin koiralle, että pieleen meni. Taisi olla turhan haastava treeni mun harhaherkälle pikku Sämpylälle.

Metsäjälki (vuoden eka btw) sen sijaan oli hieno! Jäljellä oli ikää reilu tunti, pituutta 300m ja keppejä kolme, kulmia ja kiemurtelua paljon. 10m jana sujui hyvin, Sätkä tsekkasi pikapikaa takajäljen ja lähti vauhdikkaasti oikeaan suuntaan. Kaikki kolme keppiä nousivat, ja pari pientä hukkaa koira korjasi nopeasti, mun tehtävä oli vain roikkua liinan jatkeena. Vauhti oli tavallista kovempi, sain välillä ihan juosta koiran perässä.

Treenilistalle: pidemmät janat, eri-ikäiset harhat, pidemmät jäljet (pisin onnistunut on muistaakseni 800m), vaikeammat kepit (vähemmän hajustetut, pikkiriikiset, piilotetut), maastonmuutokset. Peltotyöskentelyä voisi kevään kunniaksi jatkaa, ja Pekalta pitäisi varata jälkiyksäri. Ai kauhia kun oon innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti