tiistai 25. helmikuuta 2014

Kimppatokot natsikurilla

Kimppatokot Sirkuskentällä. Paikkamakuu 4min sujui hyvin, vaikka vierestä nousi koira, joka palautettiin vihaisesti maahan. Paikkaistuminen 2min oli hyvä. Ryhmäliikkeiden jälkeen Sätkä teki evl-ruutua, joka osoittautui hankalaksi, koska koiralla oli suorallakin linjalla vaikeuksia bongata ruutua. Kun ruutu löytyi, sujui homma molemmilta puolilta.

Meille liikkuroitiin palkatta neljä liikettä, joiden välissä tehtiin kokeenomaiset siirtymät sillä natsikurilla. Perusasennon hakeminen siirtymän jälkeen kestää yhä turhan kauan, tätä voisi vahvistaa tarjoamisen kautta? Itse liikkeet olivat liikkeestä istuminen (istui vähän vinoon), tunnari (pureskeli kapulaa luovutuksessa), seuraaminen (häiriöillä, nämä ovat taas huonontuneet eli treeniä!) ja luoksetulo (palkka ekasta stopista). Sätkä jäi herkästi kiinni vieressä treenaavaan Veeraan ja Rinnaan/Saraan, eikä mun "perkele nyt lopetat!!!!" vaikuttanut koiraan juuri lainkaan. Hankalaa.

Loppuun vielä eteenmeno niin, että Sätkä ei nähnyt Röhkyn vientiä. Se tykitti suoraa linjaa melkein kentän päähän, mutta raasu koukkasi sivuun juuri ennen kuin olisi törmännyt Röhkyyn, ja siitä seurasi joku ylimääräinen kierros ennen palkan löytymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti