tiistai 4. helmikuuta 2014

HAU:n tehotokot

HAU:n tokot olivat treeni- ja höpötysrikkaat. Sätkis treenasi hyvällä asenteella seuraavia:
  • Ohjatussa yritin taas hämätä Sätkää hetsaamalla sitä väärälle kapulalle ja seisomalla lähempänä väärää, ja parin mönkäyrityksen (ja pahan turhautumisen, kun leikin itsekseni oikealla kapulalla :D) jälkeen Sätkä skarppasi tosi hyvin. Kerran siirsin kapulat oikeille paikoilleen taaemmas, ja tästäkin S suoriutui hyvin.
  • Ruutua teimme Veeran kehittelemällä tavalla eli niin, että putki oli suoraan ruudun takana. Lähetin koiraa ruutuun ja aina välillä käskinkin sen yllättäen putkeen, välillä taas pysäytin normaalisti. Sätkä suoritti ruudut hyvin, mutta putkeen se ei aina mennyt, ruudun tötsät hämäsivät pientä tokoeläintä. Putkesta otin sen pari kertaa suoraan seuraamaan, ekalla kerralla jarrut puuttuivat, mutta toka yritys oli hieno!
  • Kaukot olivat, no, mielenkiintoiset. Halusin Sätkän kuuntelevan suullisten käskyjen lisäksi käsimerkkejä, joten otin kaukoja >20m etäisyydellä lähellä toisen puolen huutavia agikoiria, ja vaikeaa oli! Lisäksi Sätkä yritti pari kertaa hipsiä perään jättövaiheessa. Sen sijaan läheltä tehdyt hyppelytekniikkakaukot ovat kehittyneet.
  • Hyppynoudossa harkkasimme supervinoja heittoja, joita Sätkä suoritti hyvin parin hypynohituksen jälkeen.
  • Jäävissä erottelua, Sätkä kuunteli tosi kivasti ja piti kaikki asennot myös ohjaajan taaksekierroissa. Juoksusta sujuivat maahanmeno ja seisominen, istuminen ei vielä.
  • Veera liikkuroi 2x tunnarin. Ekalla kapulat olivat rivissä. Sätkä poimi väärän, sitten oman, palasi tyhjin suin tekemään luovutuksen ja haki uudella käskyllä oman. Tokalla kerralla kapulat olivat ympyrässä ja homma toimi.
  • Loppuun vielä yksi luoksetulon stoppi suoralla palkalla ja yksi läpijuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti