sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Eskariaksaa (ja flow!!)

Ville veti taas eskaritreenit, tällä kertaa paikalla meidän lisäksi vain Sanna Sallin kanssa.Tehtiin tuota putkirataa. Mustien neliöiden rata oli kivaa rallatusta, josta jäi mieleen pohdinta "eteen"-  ja "mene"- käskyjen välillä. Jatkossa meillä "mene" = suorita edessä oleva este, jonka jälkeen saa kääntyä ohjaajaa kohti, "eteen" = suorita kaikki edessä olevat esteet.
Valkoisten neliöiden radalla olin erityisen ylpeä kohdasta 2-4, joka sujui meiltä hyvin pienieleisesti ja helposti. Painimme pitkään kohdan 4-6 rytmityksen kanssa (kutonen hypättiin toiseen suuntaan kuin ratapiirroksessa), emmekä tehneet loppurataa.

Tokalla kiekalla aloitimme taas mustalla radalla, joka menikin ykkösellä läpi ja johon tuntui hyvältä lopettaa treeni, meille kun tuo flow on niin harvinaista. Villen kanssa pohdittiin sitten ongelmia: mä en vieläkään ole oppinut ohjaamaan nopeaa koiraa, ja se näkyy rytmityksessä. Jään usein varmistelemaan, että Sätkä suorittaa esteen ---> lähden liikkeelle liian myöhään ---> tulee kiire ---> hätäilen ja unohdan koiran. Tätä voisi parantaa esim. opettamalla koira taitavammaksi, jolloin luotto koiraan kasvaisi.

Anyway kiva treeni, pelasimme Sätkän kanssa pääasiassa yhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti