maanantai 13. tammikuuta 2014

Tavoitetsekkiä

Back from Tansania ja heti saatiin lunta! Aika tutkia viime vuoden tavoitteita ja asettaa uusia:

2013
Agilityssa tavoitteena olisi saada ne kaksi puuttuvaa nollaa ja nousta kakkosiin. Toinen tavoite olisi, että Sätkä pystyisi suorittamaan annetun tehtävän loppuun, vaikka mun liike veisi jo seuraavaan paikkaan. Niin ja käännökset paremmiksi!
  • Saatiin yksi nolla, pari tulosta ja lukuisia hyllyjä. Agility tuntui loppuvuodesta tosi kököltä, erityisesti kisaaminen. Käännöksen ovat kootussa vauhdissa parantuneet, mutta luukutuksen jälkeen on yhä tosi vaikea saada näppärää käännöstä.
Tokossa olisi kiva saada TK2-koulari ja samalla kisakokemusta. Ehdoton päätavoite on kuitenkin (molempien) keskittymiskyvyn parantaminen, olemassa on vain se oma suoritus. Spesifisemmin kaukot olisi hyvä saada pakettiin.
  • TK2 saatiin ja voittajaluokkakin korkattiin, sieltä yksi VOI1 ja rutkasti kisakokemusta. Keskittymiskyky on kehittynyt huimasti, ja kaukotkin ovat siistiytyneet kisakuntoon. Hyvä tokovuosi meillä!
PK-puolella lopultakin se BH, lisäksi lupaan jäljestää Sätkän kanssa useammin kuin kaksi kertaa. Nämä jutut jäänevät kuitenkin taas sivuharrastukseksi.
  • BH:n suoritimme loppuvuodesta. Jälkiä Sätkä ajoi 14, koska aloin taas innostua lajista. Lisäksi aloitimme viestin, jota kokeilimme ensin Mariian ja myöhemmin Veeran toimiessa kakkosohjaajana.
Paimentamassa käymme tänä vuonna ahkerammin, jos auto vain sallii. Mieluummin tätä kuin jälkeä, priorisoidaanko näin.
  • Paimentamassa kävimme vain kolme kertaa, auto ei sallinut.
Muita juttuja ovat se itsestäänselvästi tavoiteltava perusterveys, jonka lisäksi olisi mielenkiintoista viedä Sätkä luonnetestiin (tosin edellytyksenä ovat ne paukut). Joku näyttelykin pitäisi vissiin lopulta rykäistä, hyh...
  • Perusterveys toteutui, muut eivät.
2014
  • Agilityssa yritetään saada se vika nolla ja nousta kakkosiin. Tärkeämpää olisi kuitenkin löytää taas agilityn ilo.
  • Tokossa asetan ehkä turhan kunnianhimoisen tavoitteen, kun haluaisin Sätkälle TK3:n ja TK4:n, mutta yrittänyttä ei laiteta.
  • PK-puolella tärkein projekti ovat paukut. Jos ne saadaan kuntoon, niin JK1 voisi olla realistinen. Viestinkin voisi treenata kisavalmiiksi.
  • Paimentamassa yritämme taas käydä aktiivisemmin, mutta tämä saattaa hintansa (bensa&kertamaksu) takia jäädä vähemmälle huomiolle. Tavoite käydä 10 kertaa.

2 kommenttia: