tiistai 3. joulukuuta 2013

HAUn tokot

HAUn tokoissa oli meidän lisäksi paikalla vain Veera&Rinna, mutta hyvin sitä aikaa silti taas tuhraantui. Sätkä teki haastavia ruutuja: matkalla oli leluja, pituuden palasia, siivekkeitä, Veera seisaalteen, Veera istualteen, Veera makuulteen... Lelut olivat aluksi vaikeita, ja lopussakin Sätkä teki niiden kohdalla aina banaanin. Ruudun etuosassa makaavan Veeran yli oli vaikea mennä. Sätkä kiepsahtaa aina ruudussa mua kohti vasempaan, joten kun Veera seisoi oikeassa takakulmassa, päätyi Sätkä aina liian vasempaan reunaan. Muuten sen paikka ruudussa oli aina keskellä takana, jes! Ja uskomatonta, millaisia häiriöitä se kesti!

Tunnaria tehtiin 2 kpl. Ekalla kerralla Sätkä osui heti oman kohdalle, poimi sen suuhun ja epäuskoisena tiputti, kävi tarkistamassa muita ja toi sitten oman. Avasi muistaakseni suutaan jonkun väärän kohdalla? Toka kerta oli parempi, vaikka Sätkä jäikin (taas) hetkeksi tuijottamaan Veeraa ja samalla pyöräytti kapulaa pari kertaa suussa.

Lopuksi vielä häiriöseuraamista. Täytyy taas kehua, miten Sätkä on tässä kehittynyt! Nyt se kesti mm. sen, että Veera kutsui sitä vihaisesti luokse ja sen, että Veera tuli ihan viereen ja yritti käsiavuin ja suullisesti houkutella sitä mukaansa. Siis Veera, maailman iiiiiiihanin tyyppi! Häiriöiden blokkaaminen aiheutti törkeää edistämistä, mutta ihan sama. Kaikkein pahin oli, kun Veera kulki koiran toisella puolella ja käski maahan, mutta siitäkin selvittiin parin stiplun jälkeen.

Pakko vielä mainita, että suuri projektini eli suhteen luominen Rinnan saavutti eilen huippunsa, kun Rinna havaitsi mun hallilletulon ja keskeytti työnteon syöksyäkseen moikkaamaan mua ilosta ulisten. For real. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentti: