perjantai 11. lokakuuta 2013

Kenraalitokot ja taas joulukuusitreeniä

Torstaina tuplatreenailimme jälleen. Sirkun ja Susun kanssa pidimme lauantain koetta ajatellen kenraaliharkat Messukeskuksella. Sätkis teki:

  • Kaukoja (Ylipitkältä matkalta muut vaihdot hyviä, mutta s-i-vaihdossa pakitti hiukan, kisamatkalta myös s-i-vaihto hyvä! Malttia vain puuttui seisomisessa, miten niin ollaan treenattu tuota s-i-vaihtoa liikaa...)
  • Tunnaria (Ekalla Sätkä mälvi kaikki läpi, toi eka väärän ja haki sitten oman, tokalla teki huippusuorituksen. Positiivista oli, että kummallakaan kerralla koira ei jäänyt odottamaan mun merkkausta ennen tuomista.)
  • Luoksetuloa (Ekalla kerralla yritin palkata suoraan seisomisesta, mutta nami ei lentänyt tarpeeksi pitkälle. Tokalla kerralla seisotin Sätkää pitkään ja palkkasin, ei reagoinut liikkurin "kutsu"ihin.)
  • Seuraamista (Liikkuroitu seuruu oli aika ällö, koira painoi ja edisti jne. Vire oli turhan korkea. Sen sijaan häiriönsiedossa Sätky on kehittynyt huimasti, nyt sulki perusasennossa pois jopa "Sätkä"-, "maahan"- ja "tänne"-sanat! Lopuksi annoin sen vielä tarjota itse seuraamista, näin ei painanut niin paljoa.)
  • Siirtymiä (Palkkasin pari kertaa liikkeen alusta.)
Kaiken kaikkiaan on hauska lähteä kokeeseen. Täydellistä suoritusta emme tavoittele, mutta jos teemme tasoisemme suorituksen, niin eiköhän sieltä tulos heltiä! Itse olen tyytyväinen, jos Sätkä seuraa kohtuullisesti, ei jää kiinni asioihin ja tekee ok tunnarin ja kaukot :)

______

Aksatreeneissä teimme - jippii - samaa treeniä kuin tiistain eskariryhmän kanssa. Sätkä haki hyvin ne putken pimeät kulmat ja keppien avokulmat sekä tarjosi eteenpäinsuuntautunutta 2on2offia mun jäädessä taakse, ja pöytäkin sujui namien kanssa paremmin. Joulukuusiharkka sen sijaan oli ihan yhtä pyllystä kuin tiistainakin, paljon on treenattavaa... Mulla oli vaikeuksia uuden päällejuoksustydeemamme kanssa, mutta kyllä se koira sitä epävastaistakin kättä luki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti