maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kisaa, koulutusta, maastoja

Mitäs, mitäs? Meitsi istuu nenä kiinni kirjassa ympäri vuorokauden, joten Sätkä on jäänyt turhan vähälle huomiolle. Käytiin Purinan pääsiäiskisoissa pyörähtämässä kolmen startin verran, tuloksena 5-HYL-HYL. Vitonen tuli rimasta, ja myös toinen rata kaatui rimaan (tällä kertaa muistin keskeyttää). Kolmannella radalla lopullinen niitti oli räjäytetty rengas, joten voinen vetää johtopäätöksen, että hyppytekniikkatreenit tulevat tarpeeseen ;) Sätkä on muuten aika hidas bc.

Päivämääräsekoiluni ansiosta pääsimme vahingossa osallistumaan Nina Mantereen koulutukseen, ja seuraamisen paikkaa lähdetään nyt korjaamaan joko reisitargetilla tai ulkokautta palkkaamalla. Loppuun teimme lyhyet paikallaolot, joissa olin molemmissa näkyvillä ja kehuin välillä Sätkää. Sekä istuminen että makuu ok.

Wilma houkutteli mut maastokauden avajaisiin, jotka alkoivat esineruudulla. Toteanpahan vain, että ei ole ihan tervettä rämpiä edestakaisin sääriään myöten loskalumessa jyrkillä kallioilla yhden esineruudun vuoksi... Sätkis kuitenkin nautti! Sen kaikki kolme esinettä olivat takareunalla, ja sinne irtoaminen oli niiiiiiin siistiä!! Ekan esineen (hanska) veimme yhdessä mielikuvaharkkana, tokan (kilistyin) taas Wilma vei Sätkän kanssa ja kolmannen (tissikumi) Wilma kävi viemässä yksin. Ekat kaksi olivat heleppoja, mutta kolmas tuotti alkuun vaikeuksia. Toisella lähetyksellä sekin kuitenkin löytyi hienosti :) Koiralle propsit sisukkuudesta ja itsenäisyydestä.
Riston esineruudun jälkeen siirrymme kentälle ampumaan. Uusi taktiikkamme on tämä: Sätkä saa ensin leikkiä meidän kanssamme, jonka jälkeen se pääsee autoon turvaan ja Risto treenaa paukkujuttuja. Sitten Sätkä pääsee taas autosta leikkimään hetkeksi. Viimevuotiseen nähden Sätkä palautui todella nopeasti ja uskalsi paukkujen (6) jälkeen leikkiä rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti