maanantai 7. tammikuuta 2013

Höpsötokoa

Kävimme pitkästä aikaa HAUn tokoissa (tai no, tokoilemassa ylipäätään). Edellisen, jouluntakaisen tokokerran jälkeen olemme pitäneet pientä tuumausbreikkiä, ja nyt tarkoituksena oli lähinnä saada molemmille hyvä mieli.

Sätkän mielestä helppo ei saa olla liian helppoa, joten se päätti noudossa ennakoida palkkaa ja tiputteli kapulaa omia aikojaan paluumatkalla. Lisäksi se keksi palauttaa sivulle eteentulon sijaan. Jahas? Molemmat korjattiin. Veeran mokoma meni huomaamaan, että Sätkä nykii heittotilanteessa, joten pilkkuakin vähän viilattiin (ok, ok, aika iso pilkku...). Mun on ilmeisesti vaikea havaita, mitä perusasennossa tapahtuu, kun en kerran koskaan ole tätäkään havainnut. Koira kuulemma ihan liikuttaa etutassujaan edes takas! Yritettiin korjata niin, että palkka oli koiran edessä ja itse heijasin kapulaa heittomeiningillä ---> nykimättömyydestä vapautus palkalle, mutta vapautus vasemmassa kädessä olevaan leluun toimi paremmin.

Sätkän luoksetulon stopit olivat hyvät! Maahanmenot nyt toimivat aina syöksytekniikalla, mutta myös seisominen oli tällä kertaa haluamani liinat kii -jarrutus. Kuurinomaisesti nyt siis seisomisia läheltä käskytettynä, jotta saadaan tuota tekniikkaa vahvistettua. Purinan uusi pohja toimii tässä kivasti.

Seuraamistakin uskalsin kokeilla: S painoi aika pahasti, mutta koska paikka on siirtynyt taaemmas, niin paine ei häirinnyt mun kävelyä, vaan näytin kuulemma harvinaisen rennolta! Olin tyytyväinen lyhyiden pätkien intensiteettiin sekä täykkäreihin.

Lopuksi Sätkis leikki runsain mitoin ihanalla verkkopallollaan ja oppi alun uuteen, maagiseen sirkustemppuumme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti