keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Agipainotteista talvea

Hitto kun on päivittäminen vaikeaa. Joulu meni ja vuosi vaihtui, enkä edes muista mitä tässä kolmessa viikossa on tapahtunut.
  • SAGIn treeneissä painimme tutun ongelman parissa: Sätkä ei suorita annettua tehtävää loppuun, jos mun liike lähtee poispäin. Lotta antoi läksyksi paljon ohjausjuttuja niin, että pallo tipahtaa mutta oma liike jatkuu. 
  • Kävimme Ojangossa starttaamassa Anne Saviojan hyppy- ja agilityradoilla, molemmilta tuloksena HYL. Ekalla radalla kontaktit toimivat todella hienosti, mutta itse olin huolimaton ja Sätkä tuli kahden esteen ohi. Toka rata kaatui (omasta mielestäni) koiran virheeseen, kun Sätkä yllättäen jätti kepit kesken. Olin kuitenkin ylpeä sisäänmenosta, joka monelle koiralle tuotti vaikeuksia. Myös myöhässä tehty niistosokkari (olikohan ainoa laatuaan siinä kohdassa?) oli ajoitukseen nähden hyvä. Jo etukäteen tiesin, ettemme selviäisi loppuhässäkästä, joten tippuneisiin muurinpalikoihin oli helppo lopettaa.
  • Wilma ja Risto ovat olleet Helsingissä lomaa viettämässä, joten olemme saaneet seuraa Purinalle. Ekalla kerralla teimme hullunkurista pientä rataa ja Sätkä opetteli lukemaan välistävetoja samalla kun itse opettelin niitä ohjaamaan. Tokalla kerralla hioimme pikkujuttuja: kontakti-putki -erottelut sujuivat hienosti, kun Sätkä malttoi kuunnella; kepeillä S kestää jo vastaantulot ja rajutkin puolenvaihdot, ja yritys-erehdys -metodilla hankalat avokulmat alkoivat sujua; puomilla ihan perus taaksejättäytymismuistuttelua; kontakteilla ylipäätään paljon edestä- ja takaaleikkauksia; eteenmenoissa en selkeästi ole treenannut niin, että rengas on vika este, mutta tähänkin saatiin onnistuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti