lauantai 8. joulukuuta 2012

Agiura korkattu!

Uskaltauduin siis lopulta ilmoittamaan Sätkän sen ekoihin agilitykisoihin, ja lipsahtipa samalla ilmo myös toisiin mokomiin. En voi olla muuta kuin tyytyväinen, koira toimi niin hienosti kaikilla radoilla :) Tuloksellisesti ei kovin kummoista menoa, mutta virheet olivat täysin musta lähtöisin ja kaikki hylätyt ratamme olivat hyviä sellaisia. Sekaan mahtui myös yksi nolla ja eka LUVAmme (ihan ekalta radalta!). Kontaktit ja kepit toimivat, jee!

Kotka 1.12., tuomarina Anne Viitanen. Ekalta radalta siisti varmistelunolla eli LUVA ajalla -14.28, seisotin keinun ja puomin alastulot. Jokin käsittämätön refleksi sai huutamaan "koske" puomilla, vaikka Sätkällä ei ole pysähtymiskäskyä? Sijoituimme kolmansiksi (tosin selitellään vähän, vedätetymmillä kontakteilla Sätkän aika olisi varmaan ollut nopein). Myöhästyin tokan radan rataantutustumisesta ja ehdin kävellä sen kaksi kertaa läpi, joten linjojen suunnittelu vähän jäi kun keskityin estejärjestyksen muistamiseen. Tästä johtuen en osannut ennakoida käännöstä hypyllä 4 ---> myöhästyin ohjauksesta ja rima tuli alas. Hölmösti kuitenkin jatkoin rataa, vaikka treeneissä keskeytän aina rimantiputukeen. Muurilla olin huolimaton ja siitä ohitus ---> HYL.


Vantaa 6.12., tuomarina Anne Viitanen (rata B) ja Leena Rantamäki-Lahtinen (rata A). Ekalla radalla sorruin samaan virheeseen kuin moni muukin ohjaaja, kun en ohjannut putkea 2 huolellisesti. Lisäksi tein erittäin huonon takaaleikkauksen toiseksi viimeisellä hypyllä ---> rima tuli alas ja muistin "keskeyttää" (tosiaan vain yksi este jäljellä). Tuloksena siis HYL. Tokalla radalla tein vähän hölmön virheen. Olin seurannut kuinka edellinen koira hyppäsi muurin todella pitkäksi ja kepit tuottivat sen takia vaikeuksia, ja seurauksena minä itse lopetin ohjaamisen kokonaan juuri muurin kohdalla. Hypyn 12 ohi Sätkä tuli, kun ohjasin löysästi. A'n alastulo oli aika törkeä, tosin osasin ennakoida sitä kun päätin tehdä persjätön, jota Sätkä ei A'lla aina kestä. Tulos HYL.


2 kommenttia: