lauantai 13. lokakuuta 2012

Toki myös agipäivitystä

Viime viikon treeneissä kouluttamassa oli Väyrysen Jonna, ja ai että mikä fiilis! Rata oli sopivan haasteellinen, sopivan flow, ja saimme aikaiseksi todella mageeta pätkää. Tiettyjä ajoituksia piti toki hioa, mutta sanonpahan silti vaan että vau! Onhan kokonaisuus vielä hyyyyvin veitsenterällä liikkumista, sellaista, että yleisö ja ohjaaja pidättävät koko ajan henkeään ja odottavat pakan hajoamista, mutta tärkeintä on, että tällä kertaa emme lipsahtaneet terältä heti alkuunsa. Rentoa meno ei tosiaan vielä ole. Jonnakin sanoi, että hän on jo aikaisemmin nähnyt välähdyksiä tuon koiran mageudesta ja nyt sai ajatuksilleen vahvistusta :)
------
Tämän viikon treeneissä puuhastelimme Muotkan Esan valvovan silmän alla. Saimme jälleen onnistumisia, vaikkemme toki ihan viime viikon tasolle yltäneetkään. Mulla oli taas vaikeuksia perusjutuissa: ohjaan yksittäisiä esteitä enkä rataa, merkkaan koiralle ponnistuspaikan sijaan hypyn + en muista katsoa koiraa ("jos vain kuulet riman tipahtavan, olet jo tehnyt virheen"). Nyt erityispaino katseeseen sekä siihen, että rintamasuuntani osoittaa ponnistuspaikkaan. Kiistatta hienoin hetkemme oli, kun onnistuin tekemään todella sujuvan backlapin hankalaan kohtaan ja saimme ihan aplodit yleisöltä :) Treenilistalle taas siirtyi päällejuoksu niin, että olen jo liikkunut kauemmas esteestä. Ok ok, toki kun Esa kokeili sitä kohtaa Sätkän kanssa, niin homma sujui kuin vettä vaan, ja kun itse jätin turhat varmistelut ja taaksepäinkallistelut pois, niin mystisesti se koira toimi munkin kanssa. Luottoa koiraan?

Rimat ovat pysyneet suht jees ylhäällä näissä treeneissä, olisiko tiputussaldo 4 rimaa?
------
Eilen olin taas kouluttamassa päteviä junnujani, ja ennen heidän treenejään Sätkis pääsi vähän puuhastelemaan. Teimme pientä tekniikkaa: takaaleikkauksia yhdellä tai kahdella hypyllä eri kulmista sekä keppejä niin, että vaihdoin koiran edessä puolta. Tämä on ollut Sätkälle hyyyyyvin hankalaa, mutta lelun ollessa keppien päässä odottamassa ovat vauhdikkaammatkin persjätöt ja valssit sujuneet ilman keppien keskeytymistä. Nyt siirsin keppien ja lelun väliin hypyn, hyvin sujui näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti