maanantai 22. lokakuuta 2012

Paikkamakuu kunnossa!

Kävimme aamusta Mariian ja Murun&Redin kanssa parin tunnin lenkin Viikissä, Sätkä nautti kovasti kun lopulta löysi itselleen väsymättömän painikaverin :) Viikistä ajoin suoraan Purinalle, jossa treffasimme Veeran ja Saran&Rinnan tokon merkeissä. Alkuun kaksi paikkamakuuta, joista eka 2min (vasemmanpuoleisesta ovesta ulos) ja toinen 4min (oikeanpuoleisesta ovesta ulos). Ekan Sätkä makasi lonkalla, tokan ryhdikkäämmin, hyviä molemmat.

Alkuun Veera liikkuroi meille viisi liikettä ketjutettuna: liikkeestä maahanmeno, nouto, kaukot, liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Maahanmeno ok, seisomisessa S kääntyi taakse siirtyessäni ---> uusi, parempi yritys etupalkalla. Nouto oli muistaakseni myös ok, mutta kaukoissa Sätkä otti pahasti häiriötä Veeran liikkuroinnista. Luoksetulo oli vika liike, Sätkä sai palkkansa suoraan stopista.

Tokalla kiekalla hyppy tuotti vaikeuksia, kun Sätkä olisi mielellään singonnut hypättyään merkille (tai ihan muuten vain jonnekin). Pienellä muistutuksella koira malttoi ihan istuakin. Ruutua voi-mallisesti niin, että ensin palkkasin heti pysäytyksen jälkeen, sitten otin liikkuroidun kokonaisen ruudun (käsiavusteinen seruaamaantulo) ja lopuksi jätin Sätkän seisomaan vähän sivummalle ja pyysin sitä "korjaamaan" ruutuun. Hyvin sujuivat kaikki.

Jotain muutakin tehtiin, mutta en nyt millään muista mitä, ylläri. Olin vain niin tyytyväinen paikkamakuisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti