maanantai 27. elokuuta 2012

Akilitaa 10 viikon tauon jälkeen

Pelkäsin aikapommia, mutta pitkä aamulenkki oli tehnyt tehtävänsä ja Sätkä oli radalla ihan fiksu kaveri. Pääsimme ekaa kertaa tässä ryhmässä Esa Muotkan valvovan silmän alle, ja jo etukäteen päätimme keskittyä niihin rimoihin. Sätkä hyppäsi hyvällä tekniikalla ja turhan suurella ilmavaralla, ja alas tulleet nelisen rimaa olivat jälleen mun syytä. Ylläri.

Itselle selostus radan tapahtumista: vekkaus kakkosella hyvä, samoin vitosen ja kutosen ohjaus oikealta puolelta. Kun kerroin ajoissa kepeistä niin koira haki hyvin sisään. Sätkä kesti valssauksen kepeillä vain kerran, muuten tarvittiin yksi verkonpala jotta ei jättänyt kesken. Ekalla kerralla A'n kontakti oli vähän hukassa ja S tuli yli, sen jälkeen hyvä. Keinulla sama juttu, yksi lentokeinu. Valssi renkaan ja hypyn 13 välillä oli hyvin ajoitettu, mutta suunta oli aluksi hiukan väärä. Leijeröinti kepeillä ei onnistunut. Kohtaan 14-18 mietimme useita ohjausratkaisuja, joista meille parhaaksi osoittautui valssi 16-17, mutta hankalaa oli. Rytmitys ei ihan onnistunut, kun olisin joko kiirehtinyt liikaa eteenpäin tai vaihtoehtoisesti jäänyt odottamaan koiraa. Loppu muistaakseni ok.

Saldona saimme seuraavanlaista läksyä ja muistettavaa: kepit pitää treenata takaisin tauontakaiseen kuntoonsa ja paremmiksi, rimat tulevat alas jos olen koiran tiellä tai jätän koiran yksin ja mun pitää tsempata rytmittämisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti